Index 

Antilliaanse familie Homoet.

Azureus
Vrijgekocht
Het Vaderland
Stamboom.
Generatie 0:

Generatie 1a:
Generatie 1b:
Generatie 1c:
Generatie 2a:
Generatie 2b:
Generatie 2c:
Generatie 2d:
Generatie 2e:
Generatie 2g:
Generatie 2h:
Generatie 3a:
Generatie 3b:
Generatie 3c:
Generatie 3d:
Generatie 3e:
Generatie 3f:
Generatie 3g:
Generatie 3h:
Generatie 3i:
Generatie 3m:

Antillen.
Raymond Homoet.

RAYMOND HOMOET.

Helaas, keeper van Ajax 2 wordt gepasseerd, naam van de keeper is Raymond HOMOET, (geboren 13-11-1978) deze Raymond staat ook in het doel van het nationale elftal van de Nederlandse Antillen.

Raymond HOMOET is nog geen VAN DER SAR maar hij zorgt wel dat de naam HOMOET bekendheid krijgt. Verschillende buitenlandse kranten vermelden de verrichtingen van het Antilliaanse elftal.

Volgende fragment verscheen 22-02-2004.

Antigua y Barbuda manaron bastante para hacerse a favoritos para alcanzar la próxima ronda también, luchando más allá de las Netherlands Antilles 2:0 en un partido que deben haber ganado más goles. Winston Roberts anotó al minuto 42, batiendo a un jugador, perdiendo su pie y todavía manejándolo ranurar la bola más allá de Raymond HOMOET, portero trenzado Antillas. La segunda cuenta del encuentro no vino hasta el minuto 89 cuando Quentin Clark HOMOET a una cruz y no ranuró la bola en una red vacía.

Ajax moest het op tweede paasdag opnemen tegen TOGR in Rotterdam Charlois. Vooraf een beladen duel, want ook TOGR had de punten hard nodig. Het werd geen mooie wedstrijd, maar alles stond in het teken van overleven: 0-0.

Het grootste deel van de wedstrijd speelde zich af op het middenveld. Ajax probeerde er nog wel wat van te maken, maar had vooral problemen met de fysieke kracht van de Rotterdammers, die echter nooit over de schreef gingen. Er sloop wel wat irritatie in de ploeg van Bob de Klerk over de arbitrage.

In de tweede helft ging Ajax wat beter om met de omstandigheden, maar het kon niet echt gevaarlijk worden voor het doel van TOGR. In het laatste kwartier kreeg Ajax het nog bijzonder moeilijk, toen de thuisploeg een strafschop kreeg toegewezen. Weliswaar ging een speler van TOGR in het strafschopgebied onderuit, maar deze had zelf eerst een overtreding begaan. De arbiter aarzelde in eerste instantie, maar wees op advies van zijn assistent naar de stip. Ajax protesteerde hevig en dat leverde nog een gele kaart op voor de aanvoerder Marc Geestman.

Raymond HOMOET hield Ajax echter in de wedstrijd door de penalty te stoppen. Hierdoor gesterkt bleef Ajax in de laatste minuten, ondanks veel verbaal rumoer langs de lijn, overeind en nam het opnieuw een punt mee naar Amsterdam.

23-05-2005 Zaterdagamateur Homoet op proef bij Watford.
Raymond Homoet heeft een dag stage gelopen bij
Watford, zo meldt de regionale zender RTV Noord-Holland. De keeper van de zaterdagamateurs van Ajax stond vrijdag in een oefenduel één helft onder de lat bij de Engelse club. Woensdag krijgt Homoet te horen of zijn stage een vervolg krijgt.
Homoet, die international is voor de Nederlandse Antillen, staat al vier seizoenen in Amsterdam tussen de palen.